Førstehjælpskursus

      Ingen kommentarer til Førstehjælpskursus

Dansk folkehjælp afholdt i går aftes førstehjælpskursus for 15 personer i samarbejde med Bogense Vikingelaug, dette blev gjort ikke bare for at vi kan være bedre til at hjælpe hinanden hvis det går galt, men også for at støtte op om konceptet Danmark redder liv. Hvor man har muligheden for at blive tilkaldt som førstehjælper i tilfælde af hjertestop eller lignende, da man måske er så tæt på at man kan gøre en forskel for fx din nabo, ind til ambulancen dukker op.

Vi kan stærkt anbefale at man læser mere om Danmark redder liv på www.redderliv.dk da det kan betyde enormt meget for ens overlevelseschancer jo længere der går før man kommer igang med livreddende førstehjælp, fx hjertemassage.

Her er lidt stemningsbilleder fra en hyggelig aften hvor Vikingelauget desuden var vært for lidt mad og drikke.