Sauna, førstehjælpskursus og kontingent for 2017

Saunaen:
I forbindelse med at saunaen fungerer igen har vi observeret at der til tider er blevet hældt saltvand på saunaen før i tiden, for den gode ordens skyld vil vi bede folk undlade at gøre dette (Både hente vand udendørs og vride badetøj over den) da den ruster.

Førstehjælpskursus
Husk at tilmelding til førstehjælpskursus den 12. februar stadig er åben, det er gratis at deltage og der er stadig ledige pladser, hvis der kommer flere tilmeldinger end der er pladser udvælger vi ud fra devisen om at vi gerne vil have spredt kundskaberne ud over så mange tidspunkter folk bader på i løbet af dagen som muligt.

Kontingent:
Den 18. Januar (Dags dato) er sidste dag for indbetaling af kontingent for året 2017, se mere info i mailen fra den 21/12-2016.